ورود
دوباره تلاش کنید
فا
EN
۱۴۰۱ سه شنبه ۲۷ ارديبهشت
!!!b2!!!
!!!b2!!!
صفحه اصلی
درباره صندوق
درباره سازمان
سیاستهای کلی سازمان
عملکرد
هیأت مدیره و معاونین
دفاتر کارگزاری
همکاری های بینالمللی
نمودار سازمانی و مدیران
کتابچه راهنمای خدمات صندوق
اولویتهای پژوهشی
قانون چگونگی اداره صندوق
اساسنامه صندوق ضمانت صادرات ایران
سئوالات متداول
بیانیه حریم خصوصی
منشور اخلاقی صندوق
خدمات
اعتبارسنجی
اعتبارسنجی خریداران خارجی
اعتبارسنجی بانک های خارجی
اعتباری سنجی دولت ها
بیمه نامه های صادراتی
بیمه نامه کوتاه مدت
بیمه نامه خاص صادرات
بیمه نامه کل گردش صادرات
بیمه نامه بلااثر شدن قرارداد صادراتی
بیمه نامه تضمین مطالبات بانک بابت اعتبارات اسنادی دیداری
بیمه نامه پوشش خرید دین اسناد صادراتی
نمونه قرارداد صادراتی
بیمه نامه میان و بلند مدت
بیمه نامه (ضمانت نامه) اعتبار خریدار
بیمه نامه خاص صدور خدمات فنی و مهندسی
ضمانتنامه/ بیمه نامه اعتباری خاص پروژه های صادرات محور
بیمه نامه سرمایه گذاری
روند صدور بیمه نامه ها
روند صدور بیمه نامه خاص صادرات و پرداخت خسارت
روند صدور بیمه نامه کل گردش صادرات و پرداخت خسارت
روند صدور بیمه نامه صدور خدمات فنی و مهندسی و پرداخت خسارت
روند صدور بیمه نامه سرمایه گذاری و پرداخت خسارت
روند صدور بیمه نامه بلا اثر شدن قرارداد صادراتی
روند صدور بیمه نامه خرید دین اسناد صادراتی
روند صدور بیمه نامه تضمین مطالبات بانک بابت اعتبارات اسنادی دیداری
روند صدور بیمه نامه (ضمانت نامه) اعتبار خریدار
دریافت فرم های درخواست
اعتبار سنجی از خریدار خارجی
صدور بیمه نامه کوتاه مدت
صدور بیمه نامه کل گردش صادرات
صدور بیمه نامه سرمایه گذاری
ضمانت نامه های صادراتی
ضمانتنامههای اعتباری
اعتبار بانکی ( ریالی و ارزی)
اعتبار تولیدی ( ریالی و ارزی)
ضمانتنامههای بانکی(مبتنی برقرارداد)
روند صدور ضمانت نامه ها
دریافت فرم های درخواست
صدور ضمانت نامه بانکی
صدور ضمانت نامه اعتباری بانکی برای اشخاص حقوقی
صدور ضمانت نامه اعتباری بانکی برای اشخاص حقیقی
صدور ضمانت نامه اعتباری تولیدی برای اشخاص حقوقی
صدور ضمانت نامه اعتباری تولیدی برای اشخاص حقیقی
ریسک
مدیریت ریسک
بارومتر ریسک کشورها
سیاست پوشش کشورها از دیدگاه صندوق
شناسنامه خدمات
خدمات الکترونیک
سامانه اصالت ضمانت نامه
محاسبه گرهای حق بیمه کوتاه مدت
محاسبه گر حق بیمه خاص صادرات
محاسبه گر حق بیمه کل گردش صادرات
محاسبه گرهای حق بیمه میان و بلند مدت
محاسبه گر حق بیمه سرمایه گذاری
محاسبه گر حق بیمه اعتبار خریدار
محاسبه گر حق بیمه خاص خدمات فنی و مهندسی
گزارشات
گزارشات سالیانه
گزارشات تحلیلی و خبری
گزارشات ریسک کشوری
قوانین ورشکستگی کشورها و فرآیندهای قانونی وصول مطالبات در بازارهای هدف
ماهنامه صندوق ضمانت صادرات ایران
اخبار
ارتباط با ما
نمایش سایت اصلی
›
وزیر صنعت ،معدن ،و تجارت :باید سطح دانشی محصولات صادراتی خود را ارتقا بخشیم .
وزیر صنعت ،معدن ،و تجارت :باید سطح دانشی محصولات صادراتی خود را ارتقا بخشیم .
سید رضا فاطمی امین روز پنج شنبه در دیدار معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: اگر بخواهیم صنعت کشور در عرصه بینالمللی جایگاه مناسبی کسب کند، باید پیچیدگی و سهم دانشی محصولات صادراتی خود را به شکل محسوسی ارتقاء ببخشیم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" گفت: این نشست مبنایی برای رسیدن به یک برنامه اقدام مشترک و تهیه نقشه راه مشخص برای دستیابی به اهداف سال و مقدمهای برای توسعه همکاریهای بین بخشی است.
به گزارش روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، سید رضا فاطمی امین روز پنج شنبه در دیدار معاون علمی و فناوری رئیس جمهور افزود: اگر بخواهیم صنعت کشور در عرصه بینالمللی جایگاه مناسبی کسب کند، باید پیچیدگی و سهم دانشی محصولات صادراتی خود را به شکل محسوسی ارتقاء ببخشیم.
وی اضافه کرد: امسال دو رویکرد اساسی بالا به پایین، شامل تولید محصولات دانش بنیان و پیچیده و پایین به بالا، با نقش پررنگ نیروی انسانی ماهر و جهش واقعی صنعت خواهیم داشت و بر این اساس، همکاری گستردهای میان وزارت صنعت، معدن و تجارت و دستگاه مسئول در حوزه فناوری و نوآوری، از جمله معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شکل میگیرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: با این هدف گذاری ویژه به دنبال افزایش حداکثری تعامل و همکاریها و البته بنیان گذاری یک حرکت اساسی و اثرگذار بر آینده صنعت کشور هستیم.
فاطمی امین تصریح کرد: امروزه تولید محصولات صنعتی پیچیده و دانش بنیان در اولویت توسعه صنعتی کشورهای مترقی است؛ یعنی محصولاتی که در کشورهای کمتری تولید و عرضه میشوند، زیرا در واقع فروش مواد خام، ارزش و اعتباری ایجاد نمیکند.
وی اظهار داشت: اگر بخواهیم صنعت کشور در عرصه بینالمللی، جایگاه مناسبی کسب کند، باید پیچیدگی و سهم دانشی محصولات صادراتی خود را به شکل محسوسی ارتقاء دهیم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: این رویکرد یک الزام غیرقابل انکار برای تحقق واقعی توسعه صنعتی کشور است و البته در مراودات تجاری و فضای بینالمللی، همکاریهای اقتصادی کشور از اهمیت بالایی برخوردار است.
فاطمی امین توضیح داد: همچنین برای حفظ و تقویت جایگاه منابع انسانی ماهر در کشور باید به سمت تولید دانش بنیان حرکت کنیم، زیرا در غیر این صورت شرایط برای مهاجرت افراد زبده به خارج از کشور مهیا میشود و این برای کشور یک آسیب جدی است.
وی تأکید کرد: اکنون در بخشهای مختلف صنعت، معدن و تجارت کشور به یک نقطه عطف و یک بلوغ رسیدهایم و باید شاهد جهش در این حوزهها باشیم که ضامن آن، رویکرد دانش بنیانی به آنهاست.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: انتخاب شعار امسال و به عبارتی فرمان مقام معظم رهبری برای تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین، توجه دقیق همراه با نکته سنجی عمیقی بوده است که امیدواریم در تحقق حداکثری اهداف آن، گامهای اساسی و اصولی برداریم.
فاطمی امین افزود: برای دستیابی به اهداف سال "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" در سه سطح عمده به موضوع ورود خواهیم کرد که شامل شاخصها و اولویتهاست. برای مثال، میتوان به حوزه صادرات اشاره کرد که در این قالب بهطور یقین محصولات صادراتی دانش بنیان، معیار ارزش و حمایتهای ویژه خواهند بود و یا در ارزیابی بنگاهها، مجموعههای بزرگی که برای محصولات دانش بنیان بازار فراهم میکنند، امتیاز گرفته و بر این اساس رتبه بندی خواهند شد.
وی اضافه کرد: در سطح دوم درصدد هستیم زیست بوم دانش بنیانی را در کشور گسترش دهیم، زیرا از نظر ابزارها تا حدودی توسعه داشتهایم، اما باید این اصل عمق پیدا کند که یکی از الزامات آن، ایجاد شرکت جدید و البته مهمتر از آن، کمک به بسیاری از شرکتها با ظرفیت دانش بنیان شدن است تا بتوانند وارد این فضا شوند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: به عبارتی شرکتهایی که در این زمینه از اهمیت و جایگاه ویژهای برخوردار هستند، حمایت شده و از آنها برنامه کاری خواهیم خواست تا در چارچوب همکاری با احصاء الزامات آنها به آنان کمک کنیم تا توانند در قالب این زیست بوم به سمت دانش بنیان شدن حرکت کنند.
فاطمی امین ادامه داد: سطح سوم، توجه به اصلاح ساختاری وزارت صنعت، معدن و تجارت است که این موضوع در سه بخش درحال عملیاتی شدن است. در گام نخست، با توجه به این نکته که "کشوری صنعتی تلقی میشود که ماشین سازی داشته باشد"، تأسیس معاونت ماشینآلات و تجهیزات در دستور کار قرار گرفت. این معاونت مشتمل بر پنج دفتر، از جمله دفاتر ماشینآلات صنعتی، تجهیزات پزشکی، حوزه نرم افزار و سایر بخشها بوده و کمک خواهد کرد تا روند دانش بنیانی صنایع در کشور سرعت گیرد.
وی یادآور شد: گام دوم، تأسیس دفتر جدید فناوری و نوآوری در وزارت صنعت، معدن و تجارت است که بهصورت یکپارچه موضوعات این حوزه را مدیریت میکند و همچنین در تمامی دفاتر تخصصی این وزارتخانه یک گروه فناوری و نوآوری شکل میگیرد که در چارچوب زیست بوم دانش بنیان، برنامهها را دنبال خواهد کرد و در امور مرتبط، به دنبال تسهیل فرآیندها و تقویت واحدهاست.
وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: سومین محور در این حوزه، ایجاد پارکهای علم و فناوری است. اکنون بیش از 800 شهرک و ناحیه صنعتی در سراسر کشور وجود دارد که بسیاری از آنها میتوانند به پارکهای علم و فناوری تبدیل شوند و زیرساختهای اولیه را برای شرکتهای دانش بنیان فراهم کنند.
فاطمی امین با اشاره به توافق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت صنعت، معدن و تجارت در جمع بندی کلیات همکاری دو طرف در نشست امروز اعلام کرد: بهزودی الگوی همکارهای مشترک منتشر خواهد شد و تلاش میکنیم تا چند هفته آینده نقشه راه مشخصی بر پایه این نتایج عملکردی و قابل ارائه ماهیانه، تهیه و به مقام معظم رهبری و مردم ارائه کنیم.
تولید دانش بنیان باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور نیز در این دیدار ضمن تأکید بر همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت برای توسعه صنایع و شرکتهای دانش بنیان گفت: شعار سال و فرمان مقام معظم رهبری درخصوص دانش بنیان شدن صنایع بزرگ، باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود.
سورنا ستاری افزود: باید به تمام افرادی که ایده و انگیزه دارند، توجه ویژه کرد و نهتنها وزارت صنعت، معدن و تجارت، بلکه تمام مردم، بازار و جامعه باید در فرهنگ دانش بنیان شدن نقش ایفا کنند.
وی اضافه کرد: امروز در کشور برای دانش بنیان شدن نیاز به همدلی و هم صدایی است و باید تمام وزارتخانهها در این زمینه نقش ایفا کرده و همکاری کنند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به تفاهمهای خوب انجام شده با وزارت صنعت، معدن و تجارت در نشست امروز، اظهار امیدواری کرد در آیندهای نزدیک، سند همکاری تهیه و ارائه شود.
ستاری همچنین ضمن اعلام آمادگی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای همکاری با تمامی وزارتخانهها تصریح کرد: برخی دستگاهها و بهصورت ویژه وزارت صنعت، معدن و تجارت در توسعه زیست بوم دانش بنیان در کشور از اهمیت ویژهای برخوردار هستند و معاونت علمی و فناوری نیز آمادگی دارد به نقش آفرینی وزارتخانهها در راستای تحقق اهداف سال "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" کمک کند.
تاریخ:
1401/01/05
تعداد بازدید:
345
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:3 تعداد کل امتیازها:1
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
0
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
کد امنیت
آخرین بروزرسانی
1401/02/27
کلیه حقوق نزد صندوق ضمانت صادرات ایران محفوظ می باشد.
×
ورود اعضا
Powered by
Dorsa
Portal